Deze pagina is bedoeld voor uitleg te geven over welke gegevens er ingevuld moeten worden bij het toevoegen van toernooien.

0. Waarvoor dient deze kalender?

Deze kalender is opgesteld voor elke club de mogelijkheid te bieden om hun extern toernooi bekend te maken. Dit dient dus niet voor data van een clubkampioenschap toe te voegen, waar het hoofdpubliek eigen leden zijn. Alle toernooien worden dan ook gereviewd en zullen door de site administrators uiteindelijk goedgekeurd worden. Indien er meer info nodig is, zal een site administrator u persoonlijk contacteren voor meer informatie. Zorg er dus ook altijd voor dat er correcte contactgegevens opgegeven zijn op het einde van de toernooi informatie. Zonder de correcte informatie zal het toernooi niet toegevoegd worden.

1. Datum selecteren

Ga naar de juiste kalender (bv. BEL) en ga naar de juiste datum voor het toevoegen van een toernooi. Door met de cursur over de datum te gaan, verschijnt er een "+". Klik erop, zodat er een pop-up scherm opent.

2. Informatie invullen

- Vul de naam van het toernooi is (bv. Rapid Leuven, Memorial X, ...)

- Kies de juiste kalender (het land waar het toernooi plaats vindt)

- Kies de juiste categorie. Belangrijk hierbij is dat er altijd minstens 3 categoriëen gekozen worden. Altijd de correcte regio, het type toernooi (blitz, rapid, simultaan, lange partijen, ...) en het doelpubliek (jeugd, senioren, open = voor iedereen). Gelieve telkens correcte categoriëen te selecteren.

- De start date zal standaard staan op de datum waarom er op de "+" geduwd is. Indien het een meerdaagstoernooi (aaneensluitend) is, vul dan de einddatum in bij "End date". Kruis "All Day Event  or Unspecified time" aan als de begintijd niet geweten of relevant is. Indien het een toernooi is dat verspreid is over meerdere dagen ( niet achtereenvolgend), maak je best in de meeste gevallen gebruik van de "Irregular" repeat type. Hierbij moeten alle verschillende data handmatig toegevoegd worden door op het kalendertje te klikken.

- In de beschrijving kan je alle informatie meedelen die jezelf interessant vindt voor het toernooi.

- Vul het adres in van de speellocatie bij "location"

- Vul bij "Contact" liefst de site in waarop er meer informatie te vinden is zoals de uitnoding, mogelijkheid voor zich in te schrijven en de deelnemerslijst. Indien deze info (nog) niet beschikbaar is op de website, kun je ook altijd een emailadress en of een gsmnummer opgeven.

- Bij "Extra info" kun je randinformatie meegeven (bv. ronde 3 is op een andere locatie).

- Vul verder het speeltempo, het aantal ronden, je naam en emailadress in en bevestig dat je geen robot bent

3. Wat nu?

=========> Proficiat! Uw toernooi is geregistereerd en wacht op goedkeuring van een admnistrator.

 

Choose your language

You can choose your prefered language here